MAINAN JADUL UNIK REVIEW BAHASA JAWA

 MAINAN JADUL UNIK REVIEW BAHASA JAWA


MAINAN JADUL UNIK REVIEW BAHASA JAWA : Iki dulinan tembak-tembakan tipe MP sangangatus dulinan iki bahane seko plastik zaman saiki Iki jenenge Airsoftgun biyen waktu aku di SMP atau SD dulinan iki Wes didol jadi dulinan iki termasuk dulinan jadul sing saiki ono bentuk mirip ambek pistol-pistolan sing asli Wow temenan iki dipasang jenenge magazine ditarik sampai di tembak langsung metu Waduh langsung tembok iku yo saiki ono anu opo jenenge kira-kira ya dikokang DC terus tembak no wow tapi jangan 

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "MAINAN JADUL UNIK REVIEW BAHASA JAWA"

Post a Comment